De schoonheid van imperfectie

Wij volgen de Japanse principes van wabi-sabi: niets is eeuwig, niets is perfect. Wabi-sabi draait niet om traditionele schoonheid, maar om de schoonheid van het imperfecte. Het leven is evolutie en de tand des tijds geeft voorwerpen en materialen extra karakter. Deze wabi-sabi manier om naar de dingen te kijken maakt het leven lichter en creëert rust en harmonie.

Onze wabi-sabi filosofie creëert rust door imperfectie.

Beleef de cyclus van het leven

Natuurlijke materialen evolueren en verouderen. Voorwerpen worden ruwer of gladder, afhankelijk van het effect van de elementen. Deze wisselwerking tussen tijd en natuur vertelt een verhaal van schoonheid in evolutie en vergankelijkheid. Dingen worden beter met de tijd. Want kleine imperfecties creëren extra cachet en schoonheid.

Tijdloos afgewerkt met de hand

Al onze producten zijn afgewerkt met de hand. Dat geeft onze collecties een authentiek en tijdloos karakter die zich onderscheidt van andere producten. Onze designverlichting is gemaakt met liefde voor het vak en vervaardigd volgens eeuwenoude tradities. De tijd geeft onze producten een natuurlijke, mooie patine. Hoe ouder ze worden, hoe kostbaarder ze er uitzien.

 

Ecologie en duurzaamheid zijn belangrijk in onze visie,
van de materiaalkeuze tot de verpakking.